Najnovšie recenzie zo sekcie Rýle
pevné, ľahké,ergonomické, kvalitné
spokojnosť s produktom, kúpil som už druhý kus, aby som nemusel ho nemusel nosiť z jednej záhradky na druhú
- Vynikajúca ergonómia a prvotriedne spracovanie - vysoká odolnosť aj pri náročnom používaní
Jednoznačne odporúčam na prácu v záhrade - ocenia hlavne záhradkári pri dlhodobejšej práci v ťažkých podmienkach - najmä v kamenistej pôde alebo ak je rýľovaný pozemok zarastený hustou burinou s pevným koreňovým systémom.
super
- Kvalita, cena
- Postovne
Lepsie kupit vsetko naradie do zahrady, ci na stavbu
- Kvalita , cena
- Postovne
Lepsie kupit celi sortiment naradia
- dobre vypracovaný výrobok
- neviem, ešte som ho nepoužil
uvidím po prvom použití
- vyborny
odporucam
- Spokojna
- Nic
- Síce nerýľuje sám, ale vela mu k tomu nechýba.
- Výborne sa s ním robí.
- Odkedy ho máme, rýľovanie je relax.
- Fiskars je super
- naozaj sa s nim pracuje ľahšie som spokojny
- nic
zaujala ma reklama že je lepší na chrbticu lebo mám sedavé zamestnanie a chrbtica trpí už dosť v práci. Naozaj sa netreba toľko zohýbať má takú zahnutú dlhú rúčku. Padne do ruky.
- overená kvalita Fiskars
- náradie pre dlhodobé používanie
- vyrobený z kvalitnej ocele a kompozitu, ktoré vydržia naozaj veľa
- pozitívna niekoľkoročná skúsenosť s podobným rýľom Fiskars, ktorý je hádam nezničiteľný
Rýľ kúpený zo stránky fiskars-shop.sk spolu s ďalším náradím. Vsadil som na kvalitu Fiskars a neľutujem to. S náradím Fiskars mám zatiaľ len pozitívnu skúsenosť. Rýľ znesie tvrdé zaobchádzanie v mäkkej, tvrdej či kamenitej pôde. Je to neoceniteľný "spoločník" v záhrade a jeho výkon závisí len od toho, kto ho práve drží v rukách.
- Výborný rýľ.
- Menšia námaha pri rýľovaní.
- Vyzerá O.K.,
- značka a s tým súvisiaca kvalita
- nie je naostrený
- Výborný rýľ, vydrží aj nemožné
- K dokonalosti mu chýba, aby ryľoval sám
- Žiadne
- Tento typ ryľa je tak má slabú konštrukciu už je zlomený čakal som viac od toho
Zobrazujem 281 - 300 zo 479 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...24 Ďalšie »